oferte jolie salon

Promotii Speciale


Frumusetea vine din interior , insa aspectul exterior , iti garanteaza starea de bine si succesul !

Profita de cele trei oferte ale acestei luni !!!!
 

32 sedinte remodelare corporala si relaxare - 450 lei

30 sedinte remodelare corporala si relaxare - 300 lei

3 sedinte tratament facial Summer New Skin - 280 lei

 

 

Deseori se spune ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine, depinde de personalitate, de caracter…
Noi spunem ca depinde de tine. De cat de mult iti doresti sa te simti bine. Sa arati bine. Pentru ca tu esti oglinda propriilor tale stari.
Tratamentele corporale te ajuta sa slabesti armonios. Combinate cu un regim de viata sanatos, aceste tratamente au un efect miraculos ajutand la detoxifierea organismului. 

Distributie Aparate Remodelare Corporala
oferte jolie salon

Program

Luni-Vineri

10.00 - 19.00

Sambata

10.00 - 14.00

oferte jolie salon

Newsletter

Drenaj limfatic

Pret 2960 RON (fara TVA)

 
Drenajul limfatic (presoterapia) este una dintre cele mai corecte, naturale si placute metode de detoxifiere a organismului, sustinand procesul de slabit.

Actioneaza cu forta hemodinamica si presiune secventiala asupra lantului ganglionar, facilitand eliminarea lichidelor si grasimilor aflate in exces in organism. Camerele de presiune individuala actioneaza direct asurpa tesutului conector si asupra zonelor bgate in retentie hidrica, realizand un excelent drenaj limfatic.

Presoterapia este o metoda terapeutica utilizata in mod obisnuit in fizioterapie si in medicina estetica si care, pe langa un masaj specializat, stimuleaza circulatia sangelui prin presarea unor zone diferite ale corpului. Este vorba despre una dintre cele mai bune metode de a scapa de celulita, de a remodela corpul, de a elimina toxinele din organism si de a scapa de picioarele umflate si grele. Mai mult decat atat, aceasta procedura are efecte deosebite in slabire, ajutand la reducerea cantitatii de apa din organism.Este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate deosebite in slabire, combaterea celulitei déjà existenta dar si impiedicarea aparitiei ei.

Un prim beneficiu al presoterapiei este usurarea reintoarcerii venoase necesara celor care au o circulatie deficitara manifestata prin picioarele reci, crampele si carceii nocturni. Inima pompeaza sangele catre picioare, insa pentru ca efectul sa fie invers, pentru a ajunge din nou la inima, sangele lupta cu atractia gravitational, deci cu propria greutate corporala.

Pentru functia de presoterapie avem 4 moduri de lucru din care putem selecta:

1. Toate zonele de lucru functioneaza pe rand - perfect pentru relaxare;
2. Vor functiona simultan 2 zone de lucru, apoi celelalte 2;
3. Toate zonele de lucru funtioneaza simultan - Mod de lucru benefic masajului de slabire;
4. Doar 2 zone vor functiona - mod de lucru recomandat pentru brau si picioare.


In ceeea ce priveste frecventa de lucru a functiei Presoterapie ( butonul 7), avem 6 optiuni : 5 secunde, 10 secunde, 15 secunde, 20 secunde, 25 secunde, 30 de secunde.Mai exact, inseamna ca aparatul va umfla pernele timp de 5 secunde apoi se vor desumfla tot 5 secunde, sau 10 , 15, etc. in functie de frecventa selectata.