oferte jolie salon

Promotii Speciale


Frumusetea vine din interior , insa aspectul exterior , iti garanteaza starea de bine si succesul !

Profita de cele trei oferte ale acestei luni !!!!
 

32 sedinte remodelare corporala si relaxare - 450 lei

30 sedinte remodelare corporala si relaxare - 300 lei

3 sedinte tratament facial Summer New Skin - 280 lei

 

 

Deseori se spune ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine, depinde de personalitate, de caracter…
Noi spunem ca depinde de tine. De cat de mult iti doresti sa te simti bine. Sa arati bine. Pentru ca tu esti oglinda propriilor tale stari.
Tratamentele corporale te ajuta sa slabesti armonios. Combinate cu un regim de viata sanatos, aceste tratamente au un efect miraculos ajutand la detoxifierea organismului. 

Distributie Aparate Remodelare Corporala
oferte jolie salon

Program

Luni-Vineri

10.00 - 19.00

Sambata

10.00 - 14.00

oferte jolie salon

Newsletter

Aparat vacuum

Pret:    21oo RON                                             1600 RON (fara TVA)

Aparatul vacuum are:

  • ventuze vacuum sticla fata-corp
  • cupe plastic sani
  • ventuze plastic cu role pentru corp si fata
  • certificat consformitate
  • cetificat garantie

Vacuumul este un fel de aspirator, o ventuza ce are rolul de a desface micro si macro nodulii celulitici (lipocite) si de grasime. El actioneaza asemenea unui masaj profund, sub derma. Vacumul are 10 viteze astfel incat clienta isi poate alege viteza dorita, in functie de gradul personal de a suporta durerea. Desigur, cu cat viteza este mai mare, cu atat celulita va fi combatuta mai repede.

Vacuumul este comod, pentru ca nu presupune niciun efort din partea clientei. Ea sta intinsa pe un pat special, pe fata sau pe spate, iar terapeutul trece capul aparatului pe piele. Pentru ca acesta sa adere este folosit ulei pentru masaj. Acest ulei este si el ales in functie de proprietatile pe care le are. De obicei, vacuumul este asociat cu ulei de ardei iute sau de piper.

Acest aparat nu scade doar stratul de celulita, dar te ajuta si sa slabesti. Un studiu efectuat pe un esantion de 85 de persoane, cu varste cuprinse intre 21 si 61 de ani, a demonstrat ca 46 dintre paciente prezentau dupa 7 sedinte de vacuum, o reducere a circumferintei corporale de 1,34 cm. Iar dupa 14 sedinte, 39 de paciente prezentau o reducere a circumferintei corporale de 1,83 cm.

Toate aceste uleiuri au un efect anticelulitic. Usurinta cu care poate fi folosit si eficienta vacuumului fac din el o metoda practica si populara de remodelare corporala care ajuta la combaterea celulitei.


Vacuum - contraindicatii


Metoda are si contraindicatii, nefiind recomandata femeilor insarcinate, celor care au facut cezariana in ultimele 3 luni, celor cu boli de piele, fragilitate capilara, varice sau vase de sange sparte. De asemenea, odata cu spargerea nodulilor celulitici, este posibil sa apara vanatai.